0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Детска консултация за деца – Клиника НОВА Варна
fade
6228
post-template-default,single,single-post,postid-6228,single-format-standard,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Детска консултация за деца


Превенция и лечение на деца клиника „Нова“ Варна

Скъпи родители, за пръв път, ние от Клиника Нова имаме удоволствието да ви предложим комплекс от педиатрични детски консултации, чиято цел е да Ви подпомогне в правилното отглеждане на детето, съобразено с неговите индивидуални характеристики, да Ви запознаем с методите за адекватно стимулиране на физическото и нервно – психичното развитие на детето и др.

Ние предлагаме детска консултазия за деца до 1 година, която включва:

 • Обстоен лекарски преглед от специалист Педиатър, с удължено време за провеждане на консултациите до 45мин.
  – Два пъти месечно през първите 3 месеца от раждането.
  – Един път месечно от четвъртия месец.
 • Оцента на физическите показатели в развитието на детето
 • Оценка на нервно – психичното развитие на детето.
 • Насоки и съвети, свързани с правилното и здравословно хранене.
 • Ваксините – за и против! Разяснителни срещи, на които можете да задавате своите въпроси и да получите обективна и професионална информация.
 • Съвети за рационално хранене, правилно хранене и ред на въвеждане на храните в кърмаческия период.
 • Съвети за правилния хиенен режим за отглеждането на детето и закаляването му, профилактика и лечение на рахита.
 • Допълнитени профилактични прегледи и ултразвукови изследвания за новородени и кърмачета до 1 година. – Консултация със специалист Детска Нефрология и ехографско изследване, за ранно откриване на вродени аномалии отделителната система.
  – Консултация със специалист Ортопедия и травматология, за ранно диагностициране на вродена луксация на тазобедрената става.
  – Трансфонтанелна Ехография на новородени, от прециалист „Образна диагностика“ или специалист Педиатър, за ранно откриване на аномалии на мозъчните структори.

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.