0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Частичен масаж – Клиника НОВА Варна
fade
6217
post-template-default,single,single-post,postid-6217,single-format-standard,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Частичен масаж


Днес хората се подлагат на редица стресови ситуации, които са предпоставка за умора, главоболие, напрежение, скованост на ставите, мускулни болки и друго. Ако се чудите какво би ви помогнало в конкретния случай, то съветваме да се възползвате от предлагания частичен масаж. Той позволява на специалистите в тази област да се фокусират върху проблемната зона, като в края на масажа ще станете свидетели на това как болката се е изпарила от тялото ви.

Най-често засегнатите части от човешкото тяло, това са – гръб, глава и врат. Много малка част от хората се възползват от частичен масаж за друга част от своето тяло. Съвременните мъже и жени непрестанно се подлагат на стресови ситуации, най – вече в службата, и това води до скованост именно в тези части, които изброихме по-горе.

Дори и да ви се струва странно, частичният масаж е перфектният начин да се избавите от болката и напрежението, тъй като благодарение на него се оказва въздействие върху рефлекторното поле – гръбначният стълб, който на свой ред, оказва влияние върху крайниците и останалите човешки органи. Навярно след края на избрания от вас частичен масаж, ще усетите прилив на енергия, който ви кара да се чувствате свежи, бодри и тонизирани.

За какво друго е подходящ частичният масаж?

  • Възстановяване на периферната нервна система;
  • На части от опорно – двигателния апарат;
  • За хора, които страдат от дискови хернии или дископатия.

Ако сте решили да се възползвате от частичен масаж на гърба, то добре би било да сте запознати с процедурата, на която се подлагате. При него, специалистът си служи с техники, характерни за класическия масаж. След края на процедурата сами ще се уверите в подобряването на мускулния тонус, както и баланса в зоната на гърба и самите крайници.

Хората, които страдат от болки във врата, решават, че имат  нужда от частичен масаж именно в тази област. При него се акцентира върху местата, където се наблюдава значително натрупване на стрес и напрежение. Чрез този масаж, човек успява да възстанови подвижността на шията си, гръбначния стълб, раменете и гръдния кош.

Не забравяйте, че гърбът и раменете са онези части от човешкото тяло, нуждаещи се от внимание и не малко грижи. Сами ще се уверите как само след прилагане на 1 процедура успявате да усетите ефекта. Няколко частични масажа са напълно достатъчни за възстановяване на тонуса и баланса.

Клиника Нова ви предлага да отделите част от времето си за посещение на здравословен масаж, който ще прогони чувството на умора, напрежение и стрес. Нашите квалифицирани рехабилитатори ще се погрижат за вас и вашето благосъстояние по време на процедурата, като поднесат не малък резерв от тонус на тялото ви.

Продължителност на масажа – 30 мин.

 

Национален телефон: 0700 17 340

E-mail: marketing@novavarna.com,

Адрес: Варна, ж/к Възраждане, ул. Вяра 7

www.novavarna.com

Share