0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Ароматерапия – Клиника НОВА Варна
fade
5016
post-template-default,single,single-post,postid-5016,single-format-standard,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ароматерапия

ароматерапия

Ароматерапия

ароматерапияИзползването на етерични масла е наука и изкуство. Тези масла не са мазни и всъщност се изпаряват бързо. Всяко етерично масло притежава различни свойства и възможности за въздействие. Някои успокояват, други тонизират.

Техните упойващи аромати са източник на истинска наслада и удоволствие. Ароматерапията е внимателна мануална терапия, чиято цел е да намали ефектите на стреса и да възстанови нарушеното равновесие между ума, тялото, и душата.

Ароматерапията оказва значителен ефект при смущения, свързани със стрес, ПМС, депресия, безсъние, болки, смущения в храносмилането, инфекции, мигрени, кожни проблеми. Има ефект, както при остри, така и при хронични заболявания.

Етеричните масла имат способността да ускоряват отделянето на отпадъчните вещества и мъртвите клетки, както и регенерирането на нови, здрави клетки. Това е и основната причина за репутацията им на подмладяващи агенти.

Съдържащите се в тях фитохормони влияят добре, както на сухата, така и на мазната кожа, водят до забележително стягане на кожата, стимулират обмяната на веществата. Етеричните масла са ефикасни при бактерии, гъбички, възпаления, рани и др.

МЦ КЛИНИКА НОВА ви предлага възможност да се възползвате от цялостен, тонизиращ или релаксиращ аромамасаж, на промоционална цена.

Времетраенето на масажа е 60 мин.

Share