0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Специалисти – Клиника НОВА Варна
fade
3896
page-template-default,page,page-id-3896,page-parent,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Специалисти

Нашите специалисти

Специалистите във варненската КЛИНИКА НОВА използват нова и съвременна медицинска апаратура за провеждане на специализирани, и високоспециализирани изследвания. Независимо, че е една от новите клиники във Варна, тя вече успя да се наложи, като частна клиника, предлагаща широк спектър от качествена, извън болнична, медицинска помощ в сферата на Акушер – Гинекологията, Неврологията, Кардиологията, Ортопедията, Педиатрията, Физиотерапията и др.

При нас се извършва цветна, Доплер Ехокардиография /MyLab™50 XVision/, при която различните скорости на кръвотока се представят с цветове, 4D ехография, Електомиография и др.

Диагностицирането в Акушеро – Гинекологичния кабинет се провежда, чрез използването на ултразвук, трансвагинална ехография, видео колпоскоп и др. Наличието на Фетален монитор /кардиотокография/ позволява да се изследва позицията, размера, структурата, функцията и ритъма на сърцето на намиращо се в майчината утроба бебе. В определени случаи, резултатите от феталните ехокардиографи определят срокът на раждане, както и начина на раждане – по нормален или по оперативен път. Кабинетът по Физиотерапия и рехабилитация в Медицински център НОВА е оборудван с най – съвременните апарати, специално разработени за лечение на неврологични, неврофизиологични, ставни, и други заболявания.

Всички наши кабинети разполагат с модерна и актуална апаратура, което играе важна роля при нуждата от точно диагностициране, за провеждане на правилно лечение на пациентите ни.

КЛИНИКА НОВА – гр. Варна има амбициите да стане една от най-добрите, частни клиники в България. Да предлага достъпни и качествени услуги на своите пациенти в сферата на извън болничната, медицинска помощ. Убедени сме, че чрез Вашите мнения, предложения и коментари, ще ни помогнете да постигнем целите, които сме си поставили.

За екипа на Медицински център НОВА – гр. Варна, отношението към пациента е най-важно, а именно да провеждаме внимателно изследване на възникналите оплаквания и проследяваме причините довели до тях. Да обръщаме персонално внимание на всеки пациент и вникваме в неговите проблеми, и страхове. Ние в медицински център НОВА – гр. Варна уважаваме времето и заетостта Ви, и държим на безкомпромисното качество на медицинската услуга.

КАКВО ПЕЧЕЛЯТ ПАЦИЕНТИТЕ НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НОВА – ГР. ВАРНА?

Пълно удовлетворяване на нуждите на нашите пациенти от подходящо лечение. Наличието на лекари и консултанти от почти всички области на здравеопазването позволява бързо и точно, на едно, и също място, без загуба на време, и нерви, да се постави правилната диагноза, и да бъде проведено навременно, и точно лечение. Локацията на Медицинският център позволява удобно обслужване на пациенти, както от районите в близост, като „Младост“ , „Възраждане“, „Трошево” и „Владиславово”, така и от цяла Варна.

Високо качество на предлаганите медицински услуги, гарантирано от доказания професионализъм на персонала и съвременната апаратура.

Профилактика на социално-значимите заболявания, както и специализирани консултации със съответните специалисти.

За всеки наш пациент се разработва индивидуална, комплексна, лечебно – оздравителна програма.

Д-р Ангелина Симеонова

Акушерство и гинекология

 Д-р Бранимир Градинаров

Акушерство и гинекология

Д-р Огнян Младенов

Акушерство и гинекология

Д-р Румяна Николова

Акушерство и гинекология

Д-р Уляна Петкова

Акушерство и гинекология

Д-р Мима Великова

Вътрешни болести, Кардиология

 Д-р Петър Николов

Гастроентерология

Доц Румен Асенов

Гръдна хирургия

Д-р Румяна Костадинова

Детски болести

Д-р Мариела Бъчварова

Ендокринология

Д-р Романка Василева

Инфекциозни болести

Доц. Светла Стайкова

Нефрология

Д-р Елена Веселинова

Образна диагностика

Д-р Драгомир Драганов

Очни болести

Д-р Садифе Алиева

Очни болести

Д-р Николай Неделчев

Психиатрия и психотерапия

Д-р Валентина Димитрова

Пулмология

Д-р Ирен Паланска

Стоматология

Д-р Велин Велчев

Уши, нос, гърло

Д-р Георги Геронтиев

Уши, нос, гърло

Д-р Луай Канхуш

Уши, нос, гърло

Д-р Стоян Паунов

Урология

Д-р Даниела Велева

Физиотерапия и рехабилитация

Д-р Емилия Атанасова

Физиотерапия и рехабилитация

Д-р Милена Дражкова

Хирургия

Доц. Деян Анакиевски

Урология

Д-р Деян Анакиевски

Д-р Христина Христозова

Детска хематология
Д-р Христозова

Емилия Дамянова

Психология и психологично консултиране

Емилия Дамянова

Д-р Емил Йорданов

Съдов хирург – специалност Съдова хирургия

Д-р Емил Йорданов

Д-р Станислав Стефанов

Детска нефрология

Д-р Станислав Стефанов

Д-р Валя Димова

Неврология

Д-р Димова

Д-р Стоян Иванов

Ортопедия и травматология

Д-р Иванов

Д-р Красимира Колева

Детска гастроентерология

Д-р Колева

Д-р Емил Христов

Детска кардиология