0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Child Cardiology – Clinic NOVA Varna
fade
5316
page-template-default,page,page-id-5316,page-child,parent-pageid-3896,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Child Cardiology

Кардиологичният кабинет на Медицински център НОВА – гр. Варна, разполага с отлични специалисти и качествена апаратура. В него се предлагат стандартните ЕКГ и Ехографски изследвания, както и консултации, и разчитане на документи.

Кардиолозите в КЛИНИКА НОВА осъществяват дългосрочна профилактика и ранно установяване на най-честите социално – значими сърдечни болести. В Медицинският Център се извършва диагностично – лечебна и профилактична дейност в областта на сърдечно – съдовите заболявания. Провеждат се и функционални изследвания на сърцето – ЕКГ, ехо кардиография, Велоергонометрия, Холтер RR и др. Целта на нашите специалисти е постигането на най – добри клинични резултати и подобряване качеството на живот на пациентите.

Особено внимание се отделя на предпазването от или ранното откриване на съпътстващи усложнения на сърдечните заболявания при новородени, деца и възрастни.

Лекари:

Д-р Емил Христов завършва Медицински Университет в гр. Варна през 1999г. Започва работа в МБАЛ ”СВ.Марина” Катедра Педиатрия – ДОРИЛ за периода 2005-2009г. Придобива специалност по Детски болести в МУ Варна през 2009г.

По-късно работи и специализира детска кардиология в НКБ гр. София. Придобива втора специалност Детска кардиология в Медицински Университет гр. София през 2011г.

    Извършвани дейности:

  • Амбулаторни и домашни прегледи
  • ЕКГ
  • Холтер ЕКГ
  • Ехокардиография