0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Кардиология – Clinic NOVA Varna
fade
4844
page-template-default,page,page-id-4844,page-child,parent-pageid-3896,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Кардиология

За Специалността

Кардиологичният кабинет на Медицински център НОВА – гр. Варна, разполага с отлични специалисти и качествена апаратура. В него се предлагат стандартните ЕКГ и Ехографски изследвания, както и консултации, и разчитане на документи.

Кардиолозите в КЛИНИКА НОВА осъществяват дългосрочна профилактика и ранно установяване на най-честите социално – значими сърдечни болести. В Медицинският Център се извършва диагностично – лечебна и профилактична дейност в областта на сърдечно – съдовите заболявания. Провеждат се и функционални изследвания на сърцето – ЕКГ, ехо кардиография, Велоергометрия, Холтер RR и др. Целта на нашите специалисти е постигането на най – добри клинични резултати и подобряване качеството на живот на пациентите.

Специалисти:

Кардиолози Варна Д-р Боян Кръстев

Д-р Боян Кръстев

Д-р Боян Тодоров Кръстев завършва висшето си образование в Медицински Университет, гр. Варна през 1992 г. Има придобита специалност по Вътрешни болести и Кардиология.

Работил е, като лекар последователно в Общинска болница, гр. Провадия и в ЦСМП гр. Варна . От 2007 г. и досега работи в Клиника по интервенционална кардиология на МБАЛ “Св. Марина” Варна.

Кардиолог Варна Д-р Великова

Д-р Мими Великова

Д-р Великова завършва Висшият Медицински Университет в гр. Варна през 1985 г. Специалност по Вътрешни болести получава през 1993 г., а специалност Кардиология защитава през 1996 г.

Д-р Великова има опит, както в болничната, така и в доболничната медицинска помощ в страната и чужбина.

В допълнение към стандартните ЕКГ и манипулации, Вие можете да получите консултация от нашите специалисти по предоставени от Вас документи. Моля, свържете се с регистратура за повече информация.