0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Кожни и венерически болести – Клиника НОВА Варна
fade
4706
page-template-default,page,page-id-4706,page-child,parent-pageid-3896,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Кожни и венерически болести

За Специалността Кожни и венерически болести

В кабинетът за Кожни и венерически болести на КЛИНИКА НОВА – гр. Варна работят доказани професионалисти в диагностиката и лечението на заболяванията на кожата, ноктите, и косата, както при възрастни така, и при деца. Специално внимание се отделя на профилактиката, диагностиката и лечението на раковите заболявания на кожата, кожните алергиите, и венерически болести. Нашите дермовенеролози осъществяват експертна оценка, диагностика и навременно лечение на множество дерматологични заболявания.

Дерматолози във Варна:

Дерматолог Венеролог Варна Д-р Зинеб Халил

Д-р Зинеб Халил

Д-р Зинеб Халил завършва медицина през 2011 г. в Медицински университет- Варна.

Специализира в УМБАЛ „Света Марина“ и има призната специалност по Кожни и венерически болести.Член е на Български Лекарски Съюз (БЛС), Българското Дерматологично Дружество (БДД), член на Европейската Академия по Дерматология и Венерология (EADV).

Участва редовно в научни форуми и конференции.

Има признати сертификати в областта на Естетичната дерматология за химичен пилинг, мезотерапия, работа с лазерни системи.