0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Ортопедия и травматология – Клиника НОВА Варна
fade
4764
page-template-default,page,page-id-4764,page-child,parent-pageid-3896,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ортопедия и травматология

Ортопедотравматолозите, в КЛИНИКА НОВА – гр.Варна, лекуват пациенти с остри и хронични заболявания на костно – ставната система. Те са част от интегриран екип специалисти, чиято цел е поставянето на бърза и точна диагноза, и навременно лечение на заболяването. Специално внимание се отделя на овладяването на болката и двигателните ограничения, предизвикани от увреждането на костно – ставния апарат.

Специалисти ортопеди и травматолози:

Д-р Стоян Иванов

 Д-р Стоян Иванов Иванов завършва висшето си образование през 2009 г. в Медицински Университет – София. Специализант по ортопедия и травматология от 2010 г.. Притежава сертификат по микросъдова – реконструктивна хирургия. Има издадени няколко публикации в областта на ортопедията и травматологията.

Основните професионални насоки са в сферата на ендопротезиране на големи стави, тазова хирургия, травматология на горен и долен крайник, артроскопия на колянна става, реконструктивна хирургия.

Работи с бебета и деца. Профилактика на тазобедрени стави при бебета.