0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Уши, нос, гърло – Клиника НОВА Варна
fade
4535
page-template-default,page,page-id-4535,page-child,parent-pageid-3896,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Уши, нос, гърло

За Специалността Уши, нос, гърло

Кабинетът УНГ в Медицински център НОВА – гр. Варна предлага манипулации за деца и възрастни. Специалистите по Ушни, носни и гърлени болести извършват компетентна оценка, диагностика, и лечение на органите на главата, шията, и по – специално лицето, носа, синусите, гърлото, и гълтачния апарат, ларинкса, ушите, и органите в основата на черепа. Лекарите по УНГ се занимават с проблемите на слуха, обонянието, гълтането, говора, лицевата мускулатура и равновесието, причинени от заболяване, нараняване или наследствени дефекти.

Специалисти – уши, нос, гърло:

Д-р Геронтиев
Уши Нос Гърло Д-р Велин Велчев
добър унг специалист варна Д-р Луай Канхуш

Д-р Георги Геронтиев

Завършва висше образование в Медицински университет Варна. Той е специалист уши, нос, гърло и хомеопатия. Има стаж в УНГ отделение в окръжна болница Шумен, а в Клиника НОВА работи от 2012 г.
Д-р Геронтиев има курсове за специализация за оперативна техника в областта на ушите, носът и гърлото, алергология, тимпанометрия.

Д-р Велин Велчев

Завършва медицинското си образование в МУ – Варна, през 1995 г. Специализацията си по УНГ болести провежда в Клиниката по УНГ на Военномедицинска академия, гр. София.
Д-р Велчев е специалист по УНГ от 2008 г., като притежава сертификати за проведено обучение по аудиология, слухови евокирани потенциали, диагностика и лечение на сънна апнея и хъркане.

Д-р Луай Канхуш