0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Задължителни и периодични прегледи на служители по предписание на СТМ – Клиника НОВА Варна
fade
4968
post-template-default,single,single-post,postid-4968,single-format-standard,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Задължителни и периодични прегледи на служители по предписание на СТМ


Прегледи по предписание

Медицински център – Клиника „Нова” Ви предлага възможност за провеждане на задължителни и периодични медицински прегледи на Вашите служители съгласно изпълнение на Закона за здравословни и безопасни условия на труд (ДВ бр.124/97год.), Наредба № 3 на МЗ (ДВ бр.14/2008) и Наредба № 3 на МЗ (ДВ бр.16/1987, доп. и изм. ДВ бр.78/2005), на преференциални цени до края на 31.03.2017 г. Разполагаме с модерно оборудвани кабинети, съвременна апаратура и висококвалифицирани специалисти. Създадена е добра организация за координиране и провеждане на медицински прегледи и изследвания.

Медицинските дейности могат да включват

1. Профилактичен преглед от лекар-специалист
Обстоен преглед от специалисти по вътрешни болести, офталмолог за работещите с видеодисплей, Оториноларинголог за работещи с висока степен на шум, невролог, дерматолог и други специалисти в съответствие с изискванията на нормативната уредба.

2. Профилактичен преглед със специализирана апаратура (инструментални изследвания)

3. Клинично – лабораторни изследвания:
Кръвни картини, Биохимия, Хормони, Туморни маркери, Урина, Микробиология, Паразитология, Вирусология, Кръвни групи, Цитонамазки
На всеки служител (работник) се издава и попълва индивидуална „Карта за извършен профилактичен медицински преглед”.

За да постигнем максимално удобство на клиентите си прегледите и изследванията могат да бъдат извършени, както на територията на Медицински център – Клиника „ Нова”, така и на територията на Вашето предприятие/офис по предварително изготвен от Координатор график.
Предлагаме гъвкава ценова политика при сключване на договори за профилактични прегледи.

Нашите лоялни клиенти ползват допълнителни отстъпки.

Share