0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Ехография на млечни жлези – Клиника НОВА Варна
fade
4386
page-template-default,page,page-id-4386,page-child,parent-pageid-4363,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ехография на млечни жлези

борба с рака на гърдатаПрофилактика на млечни жлези

Всяка година в България, от рак на гърдата заболяват над 3500 жени, като всяка десета българка е застрашена от това заболяване. Най – ефективният начин за предпазване са редовните профилактични прегледи и ранната диагностика. Ако бъде открит своевремено ракът на гърдата подлежи на пълно излекуване, защото важно значение има не само хистологичният строеж на образуванието, но и стадият на развитието му.Ехомамографията е модерен, образен метод позволяващ ранна диагностика на рака на млечната жлеза, чрез използване на ултразвукова апаратура, който се препоръчва при често проследяване на млечната жлеза.
Профилактиката на млечни жлези, в КЛИНИКА НОВА, се извършва от специалист образна диагностика, със съвременна и модерна апаратура.
Бъдете отговорни към своето здраве!
Не пропускайте профилактичните си прегледи!
Вие, а не някой друг, носите отговорност за здравето си!