0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Кардиологична профилактика – Клиника НОВА Варна
fade
4481
page-template-default,page,page-id-4481,page-child,parent-pageid-4363,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Кардиологична профилактика

„Профилактиката е най-добрата превенция”

НИЕ В КЛИНИКА НОВА ВЯРВАМЕ, ЧЕ Е ТАКА И ЗАТОВА ИЗГОТВИХМЕ ДОСТЪПЕН ЗА ВАС МЕДИЦИНСКИ ПАКЕТ „КАРДИОЛОГИЧНА ПРОФИЛАКТИКА”, КОЙТО ВКЛЮЧВА:
Лабораторни изследвания – пълна кръвна картина, кръвна захар и липиден профил. Първичен преглед при специалист Кардиолог – ЕКГ, измерване на кръвно налягане, предварителен разговор за установяване на потенциални рискови фактори.

Високоспециализирано изследване – извършва се с цветна, Доплер Ехокардиография, при която различните скорости на кръвотока се представят в цветове. Два проследяващи вторични /контролни/ прегледа – ЕКГ, измерване на кръвно налягане, препоръки за диети, вид спорт и др. Заключение от лекар – специалист, насочване за бъдещи изследвания и лечение при необходимост.

Срокът за реализиране на всички медицински услуги включени в пакета е една година, като прегледите ще се провеждат в МЦ Клиника НОВА. Необходимо е предварително да си запазите час на националния телефон: 0700 17 340 или на Email: info@novavarna.com