0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Стоматолози във Варна – Клиника НОВА Варна
fade
5146
page-template-default,page,page-id-5146,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Стоматолози във Варна

Имате нужда от добър зъболекар във Варна, на който да се доверите за своята усмивка?

Водени от желанието си да удовлетворим потребностите на нашите пациенти за качествено и достъпно зъболечение, създадохме „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД. Предлагаме комплексно зъболечение, основано на висок професионализъм, отговорност и техническа база, които да ни дават възможност да осигурим компетентна грижа, ориентирана към всички възрастови групи пациенти.

Целта на екипа ни е да удовлетворим и най-високите изисквания на пациентите. Нашето предимство е високото качество на предлаганите услуги, доброто обслужване, приятната обстановка и адекватните цени. Осигуряваме затворен цикъл от услуги – от преглед до пълно възстановяване на пациента.
„Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД предлага пълна гама от дентални дейности – профилактична, терапевтична, хирургична, ортопедична дентална помощ, рентгенова диагностика, детска дентална медицина и други.

Стоматологични услуги от нашата клиника

 • Профилактика на зъбите
  В нашата практика наблягаме на едно доста пренебрегвано направление в денталната медицина – профилактиката, не само при деца, но и при възрастни. Правилно насочената профилактична програма към конкретния пациент представлява най-ефективният начин за съхранението на естествените и възстановените зъби, както и на зъбните импланти.


 • Терапевтична дентална медицина
  Терапевтичната стоматология представлява лечение на кариеса и неговите усложнения: пулпит, гангрена, периодонтит. Благодарение на високоефективни методи и упойки, манипулациите са напълно безболезнени. За превенция е нужно посещение на кабинета на всеки 6 месеца.


 • Хирургия
  Хирургичната дентална помощ включва екстракция (вадене) на зъби и корени, включително мъдреци, инцизия на абсцеси, циркумцизия (изрязване лигавицата над зъба) при затруднен пробив на мъдреци.


 • Ортопедично дентално лечение
  Ортопедията е частта от денталната медицина, която се занимава с възстановяване на оралните функции, комфорта, външния вид и здравето на пациента. Ортопедично лечение се налага в случаи на липсващи зъб/зъби или когато наличните зъби пречат или нарушават дъвкателния акт или естетиката. За целта се използват: коронки и мостове.


 • Детски зъболекари
  В нашата практика обръщаме специално внимание на профилактиката още в най-ранна детска възраст, която е доказано най-ефективният начин за предотвратяване на голяма част от денталните заболявания и изграждане на здраво съзъбие за цял живот. Наша основна препоръка е повеждането на редовни профилактични прегледи на децата поне веднъж на всеки шест месеца, с цел контрол на назначените профилактични мерки и диагностика на ранните прояви на денталните заболявания.


 • Рентгенова стоматологична диагностика
  Рентгеновата снимка е необходима за точната диагноза, въз основа на която се взема решение за начина на лечение, т.е. тя ни спестява много време и средства за постигане на крайния успех. В „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД разполагаме с последно поколение Rö-апарат за дигитални секторни Rö-графии.


Нашите пациенти, имащи нужда от стоматолог са деца и възрастни, хора, които ценят своето време, търсят високо качество и професионализъм и желаят да получат адекватно и надеждно лечение от добър зъболекар във Варна. Високото качество на предлаганите услуги, коректността и професионализма на екипа, както и нарастващият интерес към съвременните методи на лечение в денталната медицина, утвърждават „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД като еталон за модерна, съвременно оборудвана и отговаряща на всички нормативни изисквания практика, желан партньор и го подреждат на водеща позиция сред денталните центрове в град Варна.

Наш приоритет е постигане на оптимални резултати и перфектна усмивка за нашите пациенти в спокойна и приятна обстановка. Заповядайте, за да ви покажем, че посещенията при зъболекаря могат да бъдат приятни.


Специалисти стоматолози в Клиника Нова – Варна:

Д-р Паланска

Д-р Ирен Паланска има 30 години стаж като зъболекар във Варна. Практикува поливалентна стоматология. Специализирала е ортопедична и хирургична стоматология.

Интересува се от ортопедични случаи, при които се налага хирургична обработка на алвеоларна кост, зъби,за да се промени формата на зъбната дъга, захапката и оттам самочувствието и естетичния външен вид на пациента.