0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Акушерка у дома

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Акушерка у дома
акушерка у дома

Настъпил е най-щастливият момент в живота Ви и сте станали родители?

Имате толкова много въпроси и желаете да се консултирате с квалифициран специалист, за да се посъветвате как да се погрижете за бебето си?
С услугата АКУШЕРКА У ДОМА екипът на МЦ Клиника Нова ви предоставя възможност да получите нужните препоръки и съвети в уютна домашна среда, в удобно за Вас време, за да се чувствате уверени и спокойни в първите стъпки за грижата на Вашето дете.
Доверете ни се и ние ще се погрижим да получите подробна информация, практически съвети и с радост ще отговорим на всичките Ви въпроси! Предлагаме еднократни посещения и пакетни предложения. За повече информация се свържете с нас на:
тел.: 0700 17 340
e-mail: info@novavarna.com

 1. Съвети и практическа помощ при кърменето. Хранене на навородено – естествено и изкуствено.
  Полезни съвети за правилно и рационално хранене на майката по време на кърмене. Усвояване на подходящи пози за кърмене. Режим на кърмене. Грижи за гърдите на родилката. Хранене на новороденото – естествено или изкуствено.
 2. Комплексни грижи за новороденото.
  Къпане на новороденото. Съвети за правилен избор на козметика за Вашето бебе. Масаж и гимнастика на новородено. Проследяване на нормалното психическо и физическо развитие на Вашето бебе. Процедури за закаляване на новороденото. Насоки за създаване на благоприятна и комфортна среда за отглеждане на новородено (температура и влажност на въздуха, бельо, облекло). Методи и средства за справяне с коликите.
 3. Физическо и емоционално състояние на майката в постродилният период.
  Активно проследяване за нормалното възстановяване на родилката. Съвети за извършване на правилен тоалет и грижи за родилката. Избор на подходящи козметични средства за този период.
  Какво да очаква майката през следгващия месец? Упражнения за възстановяване на мускулатурата на родилката.
Share