0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

В условията на карантина

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  В условията на карантина

Уважаеми пациеннти,

При най-високо ниво на мерки за безопасност Медицински център Клиника Нова продължава да работи. На разположение на хората, страдащи от хронични заболявания и с оплаквания, са лекарите-специалисти, физиотерапия и рехабилитация и клинична лаборатория. Продължаваме да приемаме пациенти с направления по Здравна каса, по здравно-осигурителни фондове и платен прием. За екипа на Медицински център НОВА – гр. Варна, отношението към пациента е най-важно, а именно да провеждаме внимателно изследване на възникналите оплаквания и проследяваме причините довели до тях. Да обръщаме персонално внимание на всеки пациент и вникваме в неговите проблеми и страхове. Ние в медицински център НОВА – гр. Варна уважаваме времето и заетостта Ви, и държим на безкомпромисното качество на медицинската услуга.

Издаваме онлайн служебни бележки на пациентите и техните близки, които имат час за преглед и изследване, но не живеят във Варна. Искането се прави един ден предварително.

Медицински център Клиника Нова работи от понеделник до събота, като е необходимо предварително да си запишете час за преглед или да се обадите на тел: 070017340

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.