0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Генетични изследвания на NM Genomix

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Генетични изследвания на NM Genomix

Модерните генетични изследвания на NM Genomix вече в клиника Нова

С грижа за вас клиника Нова започва партньорство с НМ Дженомикс – лидер в генетичните изследвания у нас. Вече над 10 години компанията осигурява достъп до най-съвременните молекулярно-генетични изследвания в сферата на пренаталната и постнатална диагностика, психиатрията, онкологията и превенцията чрез персонален ДНК анализ и др.

При нас можете да намерите най-съвременните и високотехнологични генетични и молекулярни изследвания, предоставяни от НМ Дженомикс:
Пренатест Смарт – първият неинвазивен пренатален тест за установяване на генетични аномалии при плода, приложим от 9-та седмица на бременността. Пренатест Смарт установява с точност 99.8% тризомия на 21-ва хромозома (Синдром на Даун). Той е безопасен и надежден (анализира се свободно циркулираща ДНК на плода от кръв на майката).

Джийн сейф – първият неинвазивен пренатален тест за широк спектър генетични аномалии. За разлика от традиционните неинвазивни пренатални тестове, които дават информация само за хрозмозомни аномалии като синдромите на Даун, Едуардс и Патау, Джийн Сейф покрива единични гени, свързани с развитието на тежки генетични дефекти при плода.

LifeGenomix – серия генетични тестове за изграждане на персонален режим за хранете, спорт и грижа за кожата на базата на ДНК анализ с персонализирани препоръки спрямо индивидуални профил на клиента.

Микробиомен паспорт – анализ на видовете и количеството на микроорганизмите в червата на човека, съставящи неговия чревен микробиом. Тестът включва определянето на над 1 500 вида бактерии.

Майнтрак – кръвно изследване за периодично проследяване на ефективността на най-често прилаганите/конвенционални химиотерапевтични медикаменти. Методът дава възможност за оптимизиране и адаптиране на химиотерапията с цел постигане на максимална ефективност на лечението.

Изследване за установяване на мутации в DPYD гена – Мутации в този ген причиняват липсата на функция на ензима дихидропиримидин дехидрогеназа. При тези случаи назначаваните 5-флуороурацил и капецитабин не могат да се разграждат от същия ензим и се проявяват тежки токсични странични ефекти върху пациентите.

Анализите на всички проби се извършват във високотехнологични сертифицирани лаборатории в Европа и САЩ от квалифицирани специалисти на високо ниво. За всички изследвания, предлагани от НМ Дженомикс можете да се информирате ТУК или на място в МЦ Клиника Нова.

Share