0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Готови ли сте за 8-ми март?

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Готови ли сте за 8-ми март?
8 март

Готови ли сте за най-женският празник?


В навечерието на 8-ми март желаем да ви поканим да изберете между нашите специални предложения за жената до вас!

Не пропускайте да поздравите и да зарадвате вашата майка, баба, сестра или най- добрата си приятелка. Ако се питате ,,Какво искат жените?‘‘ и нямате отговор на този въпрос ние ще ви помогнем да изберете най- подходящият подарък за жената, която обичате за да бъде тя винаги здрава и красива!

Скъпи дами, екипът на МЦ Клиника Нова ви желае незабравим празник! Бъдете винаги обичани, умихнати и вдъхновяващи, даравящи любов, грижа и внимание. Ние с радост ще се погрижим да изглеждате и да се чувствате чудесно!

Лазерна процедура за красива и сияйна кожа с Fotona PIANO® – патентована технология на Nd:YAG лазера, при която се извършва контролирано дълбочинно загряване на кожата до 42 С за определено време. Така се постига стягане на кожата чрез активиране образуването на нов колаген и подобряване на еластиновата мрежа на кожата.

Сияйно и подмладено лице с Мезотерапия Neauvia – Neauvia Organic Hydro Deluxe съдържа съдържа 18 мг/мл чиста хиалуронова киселина. Благодарение на уникалият си състав мезотерапията активира и поддържа естествените процеси на образуване на колаген, благодарение на които кожата става по-плътна и по-стегната. Високата концентрация позволява да получим отличнен резултат, забележим още след първата процедура.

Мезотерапия за лице Filorga – Лабораториите на Filorga са основани от Mишел Торджман, френски лекар специалист по естетична медицина и клетъчен биолог. Д-р Торджман разработва продукти на основата на хиалуронова киселина за професионална употреба и създава NCTF – мезотерапевтичен продукт против стареене на кожата, който впоследствие се превръща в най-продавания продукт на марката – NCTF® – Златният стандарт в мезотерапията.

Fotona 4D лифтинг – 4D-лифтингът е комплексна лазерна процедура, при която се комбинират четири различни режима със синергично действие в борбата със стареенето на кожата. Чрез последователното прилагане на две различни дължини на вълната на лазерни системи Fotona- Er:YAG и Nd:YAG, се постига видимо стягане на кожата, намаляване на видимите линии и бръчки, повдигане на отпуснатия контур на лицето, подобряване на кожния релеф и освежаване на повърхностните кожни слоеве (несъвършенства, повърхностни пигментации).Fotona4D® включва 4 различни нива на третиране, чрез които се въздейства върху дълбоките, междинните и повърхностните съединителни структури на кожата, като в същото време се третират различни несъвършенства- SmoothLifting®, FRAC3®, PIANO® and SupErficial™.

Share