0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Естетична медицина!

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Естетична медицина!
Естетическа медицина

Искате да се почувствате отново млади? Желаете да се избавите от появилите се финни линии или дълбоки бръчки на лицето си? Мечтаете да направите контур или да уголемите устните си?

Предлагаме подходящите процедури да го направите сега на цени със специални отстъпки!

TEOSYAL® RHA – динамични филъри 1мл.450.00лв. – 400.00лв.
Cytosial Medium – дермални филъри 1,1мл. – 400.00лв – 360.00лв
Apriline – дермални филъри 1мл. – 360.00лв. – 330.00лв.
Botox 1 зона200.00лв – 150.00лв
Botox 2 зони 350.00лв.– 300.00лв
Botox 3 зони450.00лв. – 400.00
/ зоните включват: чело, пачи крак, гневна бръчка /

Запознайте се нашите специални предложения за да се погрижите за безупречният си външен вид. Нашите квалифицирани специалисти ще ви помогнат да изберете най –ефективният метод за постигане на красиви плътни устни, ще бъдат ваши съюзници в борбата със стареенето и отпусната кожа! свържете с нас на:
тел.: 0700 17 340
e-mail: info@novavarna.com

TEOSYAL® RHA – динамични филъри 1мл.
Разкрийте красотата си с помощта на елесирът на младостта! Създадени в Швейцария TEOSYAL® RHA – динамични филъри ще ви обедят, че има продукт създаден специално за потребностите на вашата кожа.
Представяме ви един ексклузивен метод на омрежване, при който се запазват дългите вериги хиалуронова киселина в мобилна мрежа, запазва се естественият облик и динамичността на лицето, а ефектът след процедура е незабавен и дълготаен. TEOSYAL® RHA е първата еластична хиалуроновата киселина, специално разработена и посветена на естествената динамика на лицето.


Cytosial Medium – дермални филъри 1,1мл.
Известен като „Продукт с кадифена нежност“ френският филър Cytosial е един от най – търсените и предпочитани филъри за поставяне. С филърите за устни Сytosial вашите устни ще бъдат добре очертани, по-плътни, сочни и неустоими. В борбата с признаците на старене, Cytosial Medium предоставя възможност за постигане на трайни, естествени резултати със своите характеристики:

  • хомогенност и оптимизирана линеаризация
  • безопасност и по-добре съхранени вериги НА
  • по-малко BDDE при отлични реологични данни
  • биопоносимост и непрекъсната диализа на разградените вещества
  • тънкослойно омрежване на хиалуроновата киселина

Apriline – дермални филъри 1мл.
Apriline представляват швейцарски дермални филъри, с помощта на които можете да създадете устните за които винаги сте мечтали. Благодарение на дермалните филъри можете безопасно, бързо и ефективно да се радвате на красиви, сочни и очертани устни. С дермалните филъри Apriline ще Ви помогнем да се избавите от финни бръчки и линии, за да подобрите видимо състоянието на кожата си. Разкрийте красотата си с Apriline – 100% омрежена хиалуронова киселина с помощта на която ще възвърнете обема на лицето си в нужните зони и ще заличите бръчките си!
/ зоните за хиалуронов филър включват устни, брадичка, скули и челюст /

Botox 1 зона , 2 зони, 3 зони
/зоните включват : чело, пачи крак, гневна бръчка /
Лечение на бруксизъм или face slimming с Botox
Ботулиновият токсин е открит в края на 19-ти век и се явява един от най-ефективните методи за борба с белезите на стареене.Прилаган е както в съвременната медицина така и в козметологията. Верен съюзник на всеки, който желае да се избави от финните линии, дълбоките бръчки и да върне трайно младежкото си излъчване. Прилаган е най – често при свързани с възрастта промени в лицевия контур, лицеви бръчки, изразени назолабиални гънки, гънки на шията или по деколтето. Използван за коригиране на бръчки по челото, отпадане на линията на веждите или при необходимостта от корекцията им, при бруксизъм (face slimming) като релаксира подлежащите мускили.


Доверете ни се и ще се убедите, че тази високоефективна процедурата е проста и кратка, неизискваща дълъг рехабилитационен период. Притежава постепенно увеличение на анти – стареещият ефект и дава възможност за получaване на трайни резултати, коригирайки признаците на стареене посредством релаксацията на мускулите. Едно от многото преимущества на процедурата е, че предоставя възможност на всеки клиент да се избави от навиците, които допринасят за поява на бръчки!

Share