0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Ключови предимства на високоинтензивната магнитотерапия

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Ключови предимства на високоинтензивната магнитотерапия

Как високоинтензивната магнитотерапия ще помогне на нашите пациенти?Магнитотерапията се използва от дълги години като лечебен метод, който е изключително ефективен.Нашите пациенти могат да се доверят на квалифицираните ни специалисти, работещи с най-модерните апарати за провеждане на високоинтензивна магнитотерапия.КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА НА ТЕРАПИЯТА И КОГА СЕ ПРИЛАГА? Мобилизация на стави Понякога мануалното раздвижване, което извършваме при рехабилитация не е достатъчно. С електро магнитното поле се предизвикат многократни контракции на мускулите и около ставните връзки. Така повърхностите в ставните капсули ще се разместят, блокираните участъци ще се освободят, а движението ще бъде възстановено. Облекчаване на болкатаВисокоинтензивната магнитотерапия води до частично облекчаване на болката още след първата процедура. За да се премахне напълно болката, ще трябва да се извършат определен брой терапевтични сесии по препоръка на вашият лекар или терапевт.Заздравяване на фрактури Образуването на нова костна тъкан обикновено отнема около 6 седмици. В това време можете да направите с препоръката на вашият лекар високоинтензивна магнитотерапия. Това ще увеличи притока на кръв в областта на фрактурата, ще ускори образуването на васкуларна тъкан и хрущялен калус и ще подпомогне техния оздравителен процес.МиостимулацияВзаимодействието на електромагнитната енергия с тъканите, води до деполяризация и множество мускулни контракции. На база избраните терапевтични параметри, високоинтензивната магнитотерапия може както да възобнови волевия контрол върху мускулите, така и да ги направи по – здрави и по – издръжливи. Релаксация на мускули Електромагнитното поле повлиява върху мускулния тонус на спинално ниво и инхибира спастичните мускули. Този механизъм се използва за третиране на двигателни увреждания, при които е налице спастицитет.КАКВИ СА ЕФЕКТИТЕ ОТ ВИСОКОИНТЕНЗИВНАТА МАГНИТОТЕРАПИЯ?

Осигурява на пациентите бърз обезболяващ ефект

Процедурата е безболезнена и изключително ефективна

Позволява прецизност, благодарение на фокусираното магнитно поле.Широкото честотно поле прави високоинтензивната магнитотерапия приложима при третирането както на остри, така и на хронични болкови състояния.

Запазете час за високоинтензивна магнитотерапия още днес!За повече информация се свържете с нас на 070017340, https://novavarna.com/ или info@novavarna.comМЦ КЛИНИКА НОВА – С ГРИЖА ЗА ВАС!

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.