0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

МЦ Клиника Нова – Варна

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  МЦ Клиника Нова – Варна

МЦ „Клиника Нова“ се намира в североизточна България, в третия по големина град в страната – Варна. Притегателен административен, исторически и културен център, известен със своите природни богатства – морски климат, естествени минерални извори и лечебна кал, той е предпочитано място за културен и здравен туризъм за хората от страната и чужбина.

МЦ „Клиника Нова“ предлага на своите пациенти качествена извънболнична медицинска помощ. Специалистите ни използват съвременна медицинска апаратура за провеждане на специализирани и високоспециализирани изследвания, с помощта на които извършват навременна профилактика, диагностика и лечение на заболявания от различен характер. Фокусът на нашия екип от професионалисти е върху грижата за пациента, предлагането на услуги с отлично качество, дискретност и ясната комуникация между лекар и пациент. Мисията ни е да се грижим за пациента, да го информираме и подпомагаме в избора му на специализирано лечебно заведение в случай от необходимост на продължаване на лечението му. Ние предлагаме пълно удовлетворяване на нуждите от подходящо лечение. Наличието на лекари и консултанти от почти всички области на здравеопазването позволява бързо и точно на едно и също място, без загуба на време да се постави диагноза, за да бъде проведено навременно и точно лечение.

Центърът разполага с революционната лазерна система FOTONA, благодарение на своята иновативност, производителност и над 50 години опит в лазерната технология, FOTONA e призната за един от световните лидери в клиничните и естетични дерматологични приложения, и е прилагана от нашите специалисти в областта на дерматологията, отоорингологията и гинекологията.

Ние предлагаме на нашите пациенти съчетание на конвенционални и алтернативни методи за лечение. Специалистите ни ортопеди извършват PRP терапия – приложение на обогатена тромбоцитна плазма. Този иновативен ревoлюционен метод подпомага естествения оздравителен процес на тялото.

Центърът разполага с кабинет по физиотерапия и рехабилитация. Предлагаме на нашите пациенти добре оборудвана база и широк спектър от физиотерапевтични и рехабилитационни услуги.В центърът се извършва профилактика и лечение на травми на опорно-двигателният апарат, кожни заболявания, заболявания на нервната система, обменни заболявания, остеопороза, стес и хиподинамия. Лечението успешно съчетава едновременното приложение на природните и балнеологични фактори със съвременните средства на лечение.

Центъра разполага със световната технология за компютърна диагностика на стъпала – Foot Balance. Освен диагностика на ходилата на пациента, предлагаме изработване на индивидуални ортопедични стелки.

За удобството и удовлетворяването на потребностите на нашите пациенти за качествено и достъпно зъболечение, разполагаме с Медико-Дентален център „Клиника Нова“. Медико-денталният център предлага пълна гама от дентални услуги, които включват – профилактика, терапевтична и хирургична помощ, рентгенова диагностика, детска дентална медицина и протезиране на зъби.
Благодарение на широкият кръг от специалисти в над тридесет направления на съвременната медицина и модерната медицинска апаратура, нашите пациенти получават профилактика и лечение на социално значими заболявания, както и специализирани консултации със съответните специалисти. За всеки наш пациент се разработва индивидуална, комплексна лечебно-оздравителна програма.

За нашият екип отношението към пациента е най-важно, а именно да провеждаме внимателно изследване на възникналите оплаквания и проследяване причините довели до тях. В комфортна среда лекарите изграждат връзка и доверие, с помощта които предразполагат пациентите да споделят симптоматиката от която се оплакват в момента на прегледа, научават повече за историята на заболяването и с получената информация диагностицират и пристъпват към персонално лечение.

Ние в „Клиника Нова“ уважаваме времето и заетостта на пациентите си и държим на безкомпромистното качество на предлаганата медицинска услуга.

Ние сме МЦ „Клиника Нова“ – доверете ни се, за нас всеки пациент е важен.

Share