0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Специалисти

Клиника НОВА Варна  >  Специалисти

Нашите специалисти

Специалистите във варненската КЛИНИКА НОВА използват нова и съвременна медицинска апаратура за провеждане на специализирани, и високоспециализирани изследвания. Независимо, че е една от новите клиники във Варна, тя вече успя да се наложи, като частна клиника, предлагаща широк спектър от качествена, извън болнична, медицинска помощ в сферата на Акушер – Гинекологията, Неврологията, Кардиологията, Ортопедията, Педиатрията, Физиотерапията и др.

При нас се извършва цветна, Доплер Ехокардиография /MyLab™50 XVision/, при която различните скорости на кръвотока се представят с цветове, 4D ехография, Електомиография и др.

Диагностицирането в Акушеро – Гинекологичния кабинет се провежда, чрез използването на ултразвук, трансвагинална ехография, видео колпоскоп и др. Наличието на Фетален монитор /кардиотокография/ позволява да се изследва позицията, размера, структурата, функцията и ритъма на сърцето на намиращо се в майчината утроба бебе. В определени случаи, резултатите от феталните ехокардиографи определят срокът на раждане, както и начина на раждане – по нормален или по оперативен път. Кабинетът по Физиотерапия и рехабилитация в Медицински център НОВА е оборудван с най – съвременните апарати, специално разработени за лечение на неврологични, неврофизиологични, ставни, и други заболявания.

Всички наши кабинети разполагат с модерна и актуална апаратура, което играе важна роля при нуждата от точно диагностициране, за провеждане на правилно лечение на пациентите ни.

КЛИНИКА НОВА – гр. Варна има амбициите да стане една от най-добрите, частни клиники в България. Да предлага достъпни и качествени услуги на своите пациенти в сферата на извън болничната, медицинска помощ. Убедени сме, че чрез Вашите мнения, предложения и коментари, ще ни помогнете да постигнем целите, които сме си поставили.

За екипа на Медицински център НОВА – гр. Варна, отношението към пациента е най-важно, а именно да провеждаме внимателно изследване на възникналите оплаквания и проследяваме причините довели до тях. Да обръщаме персонално внимание на всеки пациент и вникваме в неговите проблеми, и страхове. Ние в медицински център НОВА – гр. Варна уважаваме времето и заетостта Ви, и държим на безкомпромисното качество на медицинската услуга.

КАКВО ПЕЧЕЛЯТ ПАЦИЕНТИТЕ НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НОВА – ГР. ВАРНА?

Пълно удовлетворяване на нуждите на нашите пациенти от подходящо лечение. Наличието на лекари и консултанти от почти всички области на здравеопазването позволява бързо и точно, на едно, и също място, без загуба на време, и нерви, да се постави правилната диагноза, и да бъде проведено навременно, и точно лечение. Локацията на Медицинският център позволява удобно обслужване на пациенти, както от районите в близост, като „Младост“ , „Възраждане“, „Трошево” и „Владиславово”, така и от цяла Варна.

Високо качество на предлаганите медицински услуги, гарантирано от доказания професионализъм на персонала и съвременната апаратура.

Профилактика на социално-значимите заболявания, както и специализирани консултации със съответните специалисти.

За всеки наш пациент се разработва индивидуална, комплексна, лечебно – оздравителна програма.