0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Терапия на акне и заличаване на белези

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Терапия на акне и заличаване на белези

Акнето се характеризира със свръх производство на себум ,зачервяване ,поява на папули и в по-тежките форми гнойни пустули.При неправилно лечение или липса на такова по лицето се появяват разширени пори и трудно лечими белези ,които причиняват дискомфорт на пациентите и влияят на качеството им на живот.

Fotona предлага протокол за лазерно третиране на акне, който е наистина цялостно решение на проблема. Прецизно контролираната Nd:YAG лазерна светлина безопасно прониква в кожата и ефективно третира хиперактивните мастни жлези като намалява риска от нова акне инфекция.
За подобряване вида на белезите от акне, Fotona предлага допълнително лазерно лечение на базата на прецизна и щадяща процедура за възстановяване на кожата, при която Er:YAG лазерен лъч се абсорбира от горните микро-слоеве на кожата, за да изпари увредената тъкан и да стимулира производството на колаген.

При активно акне лазерната терапия на Fotona намалява възпалението чрез фотоселективно абсорбиране и контролирано загряване. Мощният Nd:YAG лазер на Fotona безопасно прониква до оптимална за лечението дълбочина в кожата и селективно унищожава по термален път хиперактивните мастни жлези.
В допълнение към ефекта на термално проникване, лечението на акне с Nd:YAG лазер ускорява процеса на възстановяване и стимулира реструктурирането на колагена, което е важна стъпка в дългосрочното лечение на акне.

Лазерните процедури са подходящи за извършване през есенно-зимния и пролетния сезон.Броят на процедурите за постигане на ефективни резултатите се определя според тежестта на симптомите и след консултация с лекар дерматолог.

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.