0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Ще върнем красивата ви усмивка!

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Ще върнем красивата ви усмивка!

Запишете час за стоматолозите от Медико-Дентален център „Клиника Нова“

Изберете между нашите предложения за частични и цели протези, мостове и коронки изработени от различен материал или керамични фасети
Подвижни плакови протези с телени куки ( цели и частични) Това са най-обикновените протези – задържат се с огънати куки, а основата им е от розова или безцветна пласт. При обикновените частични протези задържането се осъществява посредством телени куки към наличните зъби.
Меки протези за бърза адаптация и удобство на пациента
Протезите, изработени от мека пластмаса, са по-комфортни за пациента и прилягат плътно към релефа на лигавицата.Меките протези са хипоалергенни, нямат метални кукички, което от своя страна повишава естетичният вид на протезата.
Металокерамика – мостове и коронки
С изгодната си цена и реалистичният вид на естествени зъби, коронките и мостовете изработени от металокерамика са предпочитани от голяма част от пациентите.
• Керамичните и циркониеви коронки и мостове
Благодарение на материала от който са изработени, при поставяне постигаме отлични резултати. С керамичните и циркониевите коронки и мостове се приближаваме до естетиката на натуралната усмивка.
Керамични фасети
Зъбните фасети са тънки люспи, изработени от керамика, които се поставят върху зъбите. Предпочитани са от хора, които имат желание да коригират увредена или неестетична повърхост по зъбите си. Едно от предимствата им е, че не променят цвета и блясъка си с времето, а също така са подходящи за подобряване на естетичния вид на усмивката при пациенти с големи рязстояния между зъбите.

Медико-Дентален център „Клиника Нова“ предлага пълна гама от дентални дейности – профилактична, терапевтична, хирургична, ортопедична дентална помощ, рентгенова диагностика, детска дентална медицина и други.

Доверете се на нашите специалисти и запишете час на
070017340, novavarna.com или на info@novavarna.com
МЦ КЛИНИКА НОВА – С ГРИЖА ЗА ВАС!

Share