0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
a

Клинични специалности

Специалистите във варненската КЛИНИКА НОВА използват нова и съвременна медицинска апаратура за провеждане на специализирани, и високоспециализирани изследвания.

a

Детски манипулации

Фокусът на екипа ни от професионалисти е, върху хуманното и грижовно отношение към пациента, предлагането на услуги с отлично качество и не на последно място ясната комуникация между лекар, и пациент.

а

Лични лекари

Лекарите работещи в Медицински Център НОВА са в близост до кварталите „Младост“ , „Възраждане“, „Трошево” и „Владиславово”. Семейните лекари работещи в клиниката са с професионален опит и квалификация.

Медицинска клиника НОВА Варна

Нашата мисия

Мисията ни е да предлагаме качествена, извън болнична медицинска помощ, да се грижим за пациента, да го информираме и насочваме в избора му на специализирано лечебно заведение, в случай от необходимост за продължаване на лечението.

Защо Нова Клиника

Нашата цел е повишаване стандартите в сферата на медицината. Екипът на МЦ КЛИНИКА НОВА е представен от специалисти от различни области, което ни гарантира предлагане на отлично, комплексно обслужване, удовлетворяващо нуждите на нашите пациенти.

КЛИНИКА НОВА

Фокусът на екипа ни от професионалисти е върху хуманното и грижовно отношение към пациента, и неговите близки и предлагането на услуги с отлично качество. Благодарение на подобрените механизми за комуникация и обратна връзка от клиентите, дискретност и ясната комуникация между лекар и пациент ние гарантираме сигурност и спокойствие.

Зъболекарски кабинет
физиотерапия

На единния телефонен номер за цялата страна 0700 17 340 клиентите могат да получат актуална информация, свързана с лечебното заведение или да си запишат час за преглед. Телефонното обаждане е на цената на градски разговор от цялата страна за абонатите на стационарни телефони. Обажданията от мобилни телефони към телефон: 0700 17 340 се заплащат по стандартната тарифа на съответния мобилен оператор.