0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

За нас

За Клиника НОВА

МЦ КЛИНИКА НОВА отваря врати в гр. Варна през март 2012г. Предлагаме широк спектър от специализирани и високоспециализирани медицински дейности от квалифицирани специалисти използващи модерна апаратура.

Нашата цел е повишаване стандартите в сферата на медицината.
Екипът на МЦ КЛИНИКА НОВА е представен от специалисти от различни области, което ни гарантира предлагане на отлично, комплексно обслужване, удовлетворяващо нуждите на нашите пациенти.

Мисията ни е да предлагаме качествена, извън болнична медицинска помощ, да се грижим за пациента, да го информираме и насочваме в избора му на специализирано лечебно заведение, в случай от необходимост за продължаване на лечението.

Нашите лекари притежават професионален опит и квалификация, работят с нова и съвременна медицинска апаратура за провеждане на специализирани и високоспециализирани изследвания, с помощта на които извършват навременна профилактика, диагностика и лечение на заболявания от различен характер. Използват се традиционни и алтернативни методи на терапия.

Фокусът на екипа ни от професионалисти е върху хуманното и грижовно отношение към пациента, и неговите близки и предлагането на услуги с отлично качество. Благодарение на подобрените механизми за комуникация и обратна връзка от клиентите, дискретност и ясната комуникация между лекар и пациент ние гарантираме сигурност и спокойствие.
Благодарение на широкият кръг от специалисти в над тридесет направления на съвременната медицина и модерната медицинска апаратура, нашите пациенти получават профилактика и лечение на социално значими заболявания, както и специализирани консултации със съответните специалисти. За всеки наш пациент се разработва индивидуална, комплексна лечебно-оздравителна програма.
Стремим се изброеното по-горе да стане еталон за клинично обслужване в град Варна.
МЦ КЛИНИКА НОВА – С ГРИЖА ЗА ВАС!