0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Ароматерапия

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Ароматерапия
Ароматерапия

АроматерапияИзползването на етерични масла е наука и изкуство. Тези масла не са мазни и всъщност се изпаряват бързо. Всяко етерично масло притежава различни свойства и възможности за въздействие. Някои успокояват, други тонизират.

Техните упойващи аромати са източник на истинска наслада и удоволствие. Ароматерапията е внимателна мануална терапия, чиято цел е да намали ефектите на стреса и да възстанови нарушеното равновесие между ума, тялото, и душата.

Ароматерапията оказва значителен ефект при смущения, свързани със стрес, ПМС, депресия, безсъние, болки, смущения в храносмилането, инфекции, мигрени, кожни проблеми. Има ефект, както при остри, така и при хронични заболявания.

Етеричните масла имат способността да ускоряват отделянето на отпадъчните вещества и мъртвите клетки, както и регенерирането на нови, здрави клетки. Това е и основната причина за репутацията им на подмладяващи агенти.

Съдържащите се в тях фитохормони влияят добре, както на сухата, така и на мазната кожа, водят до забележително стягане на кожата, стимулират обмяната на веществата. Етеричните масла са ефикасни при бактерии, гъбички, възпаления, рани и др.

МЦ КЛИНИКА НОВА ви предлага възможност да се възползвате от цялостен, тонизиращ или релаксиращ аромамасаж, на промоционална цена.

Времетраенето на масажа е 60 мин.

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.