0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Eхография на млечни жлези

Клиника НОВА Варна  >  Uncategorized   >  Eхография на млечни жлези
ехография на млечни жлези

Запишете своят час за ехография на млечни жлези при специалистите ни по образна диагностика.

Профилактика е основният ключ към постигането на добро здраве и самочуствие.Тя ни дава актуална информация за нашия здравен статус.

Бъдете отговорни към своето здраве!
Не пропускайте профилактичните си прегледи!
Вие, а не някой друг, носите отговорност за здравето си!

Образната диагностика е самостоятелна медицинска специалност и научна дисциплина, която с получените на базата на различни физични принципи индиректни изображения на анатомични структури, позволява диагностицирането и лечението на заболявания от различен характер. С помощта на извършеното изследване, съветите и препоръките от нашите квалифицирани специалисти Вие имате възможност да получите информация за актуалното си състояние и неоходимите насоки при възникнали проблеми и нужда от лечение.

Всяка година в България, от рак на гърдата заболяват над 3500 жени, като всяка десета българка е застрашена от това заболяване. Най – ефективният начин за предпазване са редовните профилактични прегледи и ранната диагностика. Ако бъде открит своевремено ракът на гърдата подлежи на пълно излекуване, защото важно значение има не само хистологичният строеж на образуванието, но и стадият на развитието му.Ехомамографията е модерен, образен метод позволяващ ранна диагностика на рака на млечната жлеза, чрез използване на ултразвукова апаратура, който се препоръчва при често проследяване на млечната жлеза. Методът е неинвазивен и безопасен и е подходящ при пациенти с висок риск за развитие на рак на гърдата поради фамилна обремененост, при бременни пациентки и при пациентки със силиконови импланти.


Прегледите на млечни жлези, в МЦ КЛИНИКА НОВА, се извършват от специалистите ни по образна диагностика, със съвременна и модерна апаратура.


Свържете се с нас на:
тел.: 0700 17 340
e-mail: info@novavarna.com

Share