0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Кариери

Клиника НОВА Варна  >  Кариери

Кариерно развитие

КариериДобре дошли в секцията на нашият уебсайт, където публикуваме свободните работни позиции.

Ние в KЛИНИКА НОВА сме водени основно от здравните потребности на пациентите, а нашите професионалисти работят съвместно за постигането на най – добри клинични резултати в диагностиката, лечението и профилактиката на много болести. Визията, мисията и организационната култура на нашата клиника са изградени на принципите на взаимното уважение, професионалното доверие, осигуряването на стабилно, кариерно развитие, и богат клиничен опит, на екипната работа, и прилагането на модерни диагностични, лечебни технологии, и методи в ежедневната практика.

Ако смятате, че Вашият опит и квалификация отговарят на изискванията описани за конкретните позиции, и проявявате интерес към изграждането на кариера при нас, моля, използвайте формата за контакти, за да се свържете. Ако не откриете позиция подходяща за Вас, но искрено вярвате, че имате потенциал за развитие в медицинската сфера се свържете с нас. Ние вярваме, че в определени случаи е по-добре да наемеш човек, за който да създадеш позиция и възможност за кариерно развитие в организацията на Медицински Център НОВА.

Благодарим Ви за интересът, който проявявате, към кариерно развите в КЛИНИКА НОВА и се надяваме скоро да станете част от нашето растящо семейство от професионалисти.