0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Детска кардиология

Клиника НОВА Варна  >  Специалисти  >  Детска кардиология

Кардиологичният кабинет на Медицински център НОВА – гр. Варна, разполага с отлични специалисти и качествена апаратура. В него се предлагат стандартните ЕКГ и Ехографски изследвания, както и консултации, и разчитане на документи.

Кардиолозите в КЛИНИКА НОВА осъществяват дългосрочна профилактика и ранно установяване на най-честите социално – значими сърдечни болести. В Медицинският Център се извършва диагностично – лечебна и профилактична дейност в областта на сърдечно – съдовите заболявания. Провеждат се и функционални изследвания на сърцето – ЕКГ, ехо кардиография, Велоергонометрия, Холтер RR и др. Целта на нашите специалисти е постигането на най – добри клинични резултати и подобряване качеството на живот на пациентите.

Особено внимание се отделя на предпазването от или ранното откриване на съпътстващи усложнения на сърдечните заболявания при новородени, деца и възрастни.

Детски кардиолози:

Д-р Емил Христов
Д-р Емил Христов завършва Медицински Университет в гр. Варна през 1999г. Започва работа в МБАЛ ”СВ.Марина” Катедра Педиатрия – ДОРИЛ за периода 2005-2009г. Придобива специалност по Детски болести в МУ Варна през 2009г.

По-късно работи и специализира детска кардиология в НКБ гр. София. Придобива втора специалност Детска кардиология в Медицински Университет гр. София през 2011г.

    • Извършвани дейности:
  • Амбулаторни и домашни прегледи
  • ЕКГ
  • Холтер ЕКГ
  • Ехокардиография