0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Ортопедия и травматология

Клиника НОВА Варна  >  Специалисти  >  Ортопедия и травматология

Ортопедотравматолозите, в КЛИНИКА НОВА – гр.Варна, лекуват пациенти с остри и хронични заболявания на костно – ставната система. Те са част от интегриран екип специалисти, чиято цел е поставянето на бърза и точна диагноза, и навременно лечение на заболяването. Специално внимание се отделя на овладяването на болката и двигателните ограничения, предизвикани от увреждането на костно – ставния апарат.

Специалисти ортопеди и травматолози:

Д-р Стоян ИвановД-р Стоян Иванов
Запази час онлайн

Д-р Стоян Иванов Иванов завършва висшето си образование през 2009 г. в Медицински Университет – София. Специализант по ортопедия и травматология от 2010 г.. Притежава сертификат по микросъдова – реконструктивна хирургия. Има издадени няколко публикации в областта на ортопедията и травматологията.

Основните професионални насоки са в сферата на ендопротезиране на големи стави, тазова хирургия, травматология на горен и долен крайник, артроскопия на колянна става, реконструктивна хирургия.

Работи с бебета и деца. Профилактика на тазобедрени стави при бебета.

 

Д-р Георги Кулчев

Д-р Георги Кулчев, специализант ортопед.

Д-р Георги Кулчев
специализант ортопед

Д-р Георги Кулчев е специализант ортопед във Варна. Извършва диагностика и лечение на пациенти със заболявания и травми на опорно-двигателния апарат: болки в ставите, навяхвания, счупвания, артрози, възпалителни и дегенеративни състояния, апликации на вътреставни инжекции, превръзки, оперативно и неоперативно лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат. Д-р Кулчев преглежда деца над 1-годишна възраст.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва медицински университет и специализира Ортопедия и травматология.

КВАЛИФИКАЦИИ

– Член на Български лекарски съюз;
– Участие в национални конгреси и семинари по специалността.
-Завършени курсове за травма лечение на швейцарската АО група
-преминат курс за биомеханика и лечение на Ходилото с ортопедични стелки
-занимава се с лечение на ставни болки с кинезио ленти

БИОГРАФИЯ

След завършването си д-р Кулчев е работил в ЦСМП ВАРНА, Спортен Диспансер в градът и сега специализира Ортопедия в МБАЛ „СВ АННА“. Към момента д-р Кулчев е част от екипа специалисти на МЦ Клиника Нова, също практикува и като лекар на ПФК Черно Море Варна.

Д-р Димитър Димитров

Д-р Димитър Димитров е специализант по ортопедия и травматология във Варна. Извършва диагностика и лечение на пациенти със заболявания и травми на опорно-двигателния апарат: болки в ставите, навяхвания, счупвания, артрози, възпалителни и дегенеративни състояния, апликации на вътреставни инжекции, превръзки, оперативно и неоперативно лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва медицински университет и специализира Ортопедия и травматология.

КВАЛИФИКАЦИИ

– Член на Български лекарски съюз;
– Участие в национални конгреси и семинари по специалността.

БИОГРАФИЯ

Към момента д-р Димитров е част от екипа специалисти на МЦ Клиника Нова във Варна.