0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Уши, нос, гърло

Клиника НОВА Варна  >  Специалисти  >  Уши, нос, гърло

За Специалността Уши, нос, гърло

Кабинетът УНГв Медицински център НОВА – гр. Варнапредлага манипулации за деца и възрастни. Специалистите по Ушни, носни и гърлени болести извършват компетентна оценка, диагностика, и лечение на органите на главата, шията, и по – специално лицето, носа, синусите, гърлото, и гълтачния апарат, ларинкса, ушите, и органите в основата на черепа. Лекарите по УНГ се занимават с проблемите на слуха, обонянието, гълтането, говора, лицевата мускулатура и равновесието, причинени от заболяване, нараняване или наследствени дефекти.

Специалисти по УНГ

Д-р Георги ГеронтиевД-р Георги Геронтиев
Запази час онлайн

Завършва висше образование в Медицински университет Варна. Той е специалист уши, нос, гърло и хомеопатия. Има стаж в УНГ отделение в окръжна болница Шумен, а в Клиника НОВА работи от 2012 г.
Д-р Геронтиев има курсове за специализация за оперативна техника в областта на ушите, носът и гърлото, алергология, тимпанометрия.

 

 

Д-р Велин Велчев Д-р Велин Велчев
Запази час онлайн

Завършва медицинското си образование в МУ – Варна, през 1995 г. Специализацията си по УНГ болести провежда в Клиниката по УНГ на Военномедицинска академия, гр. София.
Д-р Велчев е специалист по УНГ от 2008 г., като притежава сертификати за проведено обучение по аудиология, слухови евокирани потенциали, диагностика и лечение на сънна апнея и хъркане.

 

 

Д-р Луай Канхуш Д-р Луай Канхуш
Запази час онлайн

Д-р Луай Канхуш завършва обща медицина през 1995 г. в гр.Плевен.През 2000 г. придобива специалност УНГ във ВМУ гр.Плевен, до 2002 работи в МБАЛ гр.Ловеч.

От 2002 до 2008 г. развива индивидуална частна практика в гр. Плевен.От 2008 г. до 2016 г. работи в МБАЛ АВС Медика гр.Плевен.

До момента работи в МБАЛ Св.Ана гр. Варна и МЦ Клиника Нова.

Извършва всички видове оперативни и неоперативни лечения в областта на УНГ.

Извършва диагностика и лечение на сънна апнея и хъркане.