0700 17340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни

Стоматолози във Варна

Клиника НОВА Варна  >  Стоматолози във Варна

Имате нужда от добър зъболекар във Варна, на който да се доверите за своята усмивка?

Водени от желанието си да удовлетворим потребностите на нашите пациенти за качествено и достъпно зъболечение, създадохме „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД. Предлагаме комплексно зъболечение, основано на висок професионализъм, отговорност и техническа база, които да ни дават възможност да осигурим компетентна грижа, ориентирана към всички възрастови групи пациенти.

Целта на екипа ни е да удовлетворим и най-високите изисквания на пациентите. Нашето предимство е високото качество на предлаганите услуги, доброто обслужване, приятната обстановка и адекватните цени. Осигуряваме затворен цикъл от услуги – от преглед до пълно възстановяване на пациента.
„Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД предлага пълна гама от дентални дейности – профилактична, терапевтична, хирургична, ортопедична дентална помощ, рентгенова диагностика, детска дентална медицина и други.

Стоматологични услуги от нашата клиника

 • Профилактика на зъбите
  В нашата практика наблягаме на едно доста пренебрегвано направление в денталната медицина – профилактиката, не само при деца, но и при възрастни. Правилно насочената профилактична програма към конкретния пациент представлява най-ефективният начин за съхранението на естествените и възстановените зъби, както и на зъбните импланти.


 • Терапевтична дентална медицина
  Терапевтичната стоматология представлява лечение на кариеса и неговите усложнения: пулпит, гангрена, периодонтит. Благодарение на високоефективни методи и упойки, манипулациите са напълно безболезнени. За превенция е нужно посещение на кабинета на всеки 6 месеца.


 • Хирургия
  Хирургичната дентална помощ включва екстракция (вадене) на зъби и корени, включително мъдреци, инцизия на абсцеси, циркумцизия (изрязване лигавицата над зъба) при затруднен пробив на мъдреци.


 • Ортопедично дентално лечение
  Ортопедията е частта от денталната медицина, която се занимава с възстановяване на оралните функции, комфорта, външния вид и здравето на пациента. Ортопедично лечение се налага в случаи на липсващи зъб/зъби или когато наличните зъби пречат или нарушават дъвкателния акт или естетиката. За целта се използват: коронки и мостове.


 • Детски зъболекари
  В нашата практика обръщаме специално внимание на профилактиката още в най-ранна детска възраст, която е доказано най-ефективният начин за предотвратяване на голяма част от денталните заболявания и изграждане на здраво съзъбие за цял живот. Наша основна препоръка е повеждането на редовни профилактични прегледи на децата поне веднъж на всеки шест месеца, с цел контрол на назначените профилактични мерки и диагностика на ранните прояви на денталните заболявания.


 • Рентгенова стоматологична диагностика
  Рентгеновата снимка е необходима за точната диагноза, въз основа на която се взема решение за начина на лечение, т.е. тя ни спестява много време и средства за постигане на крайния успех. В „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД разполагаме с последно поколение Rö-апарат за дигитални секторни Rö-графии.


Нашите пациенти, имащи нужда от стоматолог са деца и възрастни, хора, които ценят своето време, търсят високо качество и професионализъм и желаят да получат адекватно и надеждно лечение от добър зъболекар във Варна. Високото качество на предлаганите услуги, коректността и професионализма на екипа, както и нарастващият интерес към съвременните методи на лечение в денталната медицина, утвърждават „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД като еталон за модерна, съвременно оборудвана и отговаряща на всички нормативни изисквания практика, желан партньор и го подреждат на водеща позиция сред денталните центрове в град Варна.

Наш приоритет е постигане на оптимални резултати и перфектна усмивка за нашите пациенти в спокойна и приятна обстановка. Заповядайте, за да ви покажем, че посещенията при зъболекаря могат да бъдат приятни.


Специалисти стоматолози в Клиника Нова – Варна:

Д-р Адем Бозов

Д-р Адем Бозов завършва дентална медицина към Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ Варна през 2020 год.

Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, включващи кариес, заболявания на пулпата, заболявания на пародонта.

Интереси в областта на хирургията и протетичната дентална медицина.

Участва в множество международни и национални, теоретични и практически конгреси по специалността. Преподавател е в катедрата „Орална хирургия“ към Факултет по Дентална медицина Варна

Д-р Селен Бозова

Д-р Селен Бозова е лекар по дентална медицина в град Варна. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания при възрастни и деца.

Има интереси в областта на естетичната дентална медицина, пародонтална терапия, лечение на кариеса и неговите усложнения и детска дентална медицина. Персонално отношение към всеки пациент, внимание и подход към най-малките пациенти.

Образование

Факултет по дентална медицина към Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“  Варна

Квалификации

Член на Български зъболекарски съюз;

Посещава следдипломни лекции, конгреси и практически курсове на български и чуждестранни лектори